Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дамянова посъветва ПП-ДБ да замълчат и да не правят кампания, за да вдигнат процента

Политика

Дамянова посъветва ПП-ДБ да замълчат и да не правят кампания, за да вдигнат процента

Дамянова посъветва ПП-ДБ да замълчат и да не правят кампания, за да вдигнат процента - Tribune.bg
Снимка:

„Българската политическа система е стигнала до персонален колапс. Не партийно, но липсата на лидерство и нормална политическа преценка“, заяви бившият пиар на „Продължаваме промяната“ Диана Дамянова в „Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Тя отправи два съвета към ПП-ДБ – „да спрат  да правят мероприятия, които водят до неуспех. И второ да позамълчат, ако не правият кампания, ще вдигнат още повече процент“, обясни още Дамянова.

По думите ѝ не е голям кошмар повече партии да са в една коалиция след изборите

„Може би  при 9 - 10 поартиен парламент, които да направят едно временно правителство. За мен не трябва служебен кабинет да вдига минималната работна заплата. Липсата на управление се отравяза икономически. Ако този бюджет, който е предложен от МФ бъде приет, ви обещавам още една голямс порция чужди инвеститори, които ще ни напуснат“.

Дамянова заяви, че партиите в Сглобката са тръгнали да „изкачват планината на един дъх“, но така не става. „Те се хвърлиха да сменят Конституцията, а забравиха важните закони“.

По темата с раздора в ДПС експертът коментира, че Делян Пеевски е пристоил партията, защото е знаел, че няма да има съпротива

„От няколко дни разхождат Доган като като циркова мечка, 2:1 ще е резултатът на изборите в полза Пеевски“, категорична беше тя. Според Дамянова младите и оправните в ДПС са с Пеевски.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети